Personeelsfeesten

Met een personeelsfeest versterkt u het wij-gevoel onder uw medewerkers. Maar hoe bedenkt u iedere keer weer een vorm van entertainment die aanslaat? Een attractie waarvoor uw mensen bij wijze van spreken in de rij willen staan?

De aura in beeld

Voor de aura-experience gaan uw medewerkers zeker in de rij staan. Het geheim zit in de aura-foto die onze aura-entertainers maken. Hierop wordt niet alleen uw medewerker zichtbaar, maar ook zijn rijk gekleurde energieveld. Onze aura-readers doen er vervolgens alles aan om de geheimen in de aura van uw medewerker te onthullen. Vanaf dat moment zijn de tongen los en hebben de gesprekken diepgang. Natuurlijk krijgen uw medewerkers de aurafoto mee naar huis, ingelijst in een kader met uitleg over de aurakleuren. Deze kaart biedt tevens ruimte voor plaatsing van uw bedrijfslogo of bedrijfsboodschap.

De aura-experience verbindt

Vanwege het sensationele karakter van de Aura Experience is dit hét entertainment om het wij-gevoel onder uw medewerkers – ook als zij anderstalig zijn – te versterken. De aura-experience bezorgt u bovendien waardevolle informatie voor uw organisatie. U krijgt beter zicht op aanwezig talent.