The Aura Experience verandert

Veranderen gaat niet vanzelf. Het kost veel energie en inzet om bestaande gewoontes los te laten en deze te vervangen door nieuwe. Gaat het bij u in het bedrijf om een volledig veranderingstraject, dan kunnen uw medewerkers hier echt wel een steuntje bij gebruiken.

Veranderingsenergie uit onverwachte hoek

Door haar kleurrijke karakter is de Aura Experience het middel om uw veranderingstraject kracht bij te zetten. Juist als iedereen de moed begint te verliezen en oude gewoontes weer de kop opsteken, zorgt de Aura Experience voor nieuwe veranderingsenergie uit onverwachte hoek. Met ‘something completely different’ als de aurafoto kijken uw medewerkers met een vernieuwde blik naar zichzelf en hun collega’s. Zij voelen zich verbonden en pakken samen de draad weer op.

Effect verzekerd

Dankzij haar bijzondere kwaliteiten is de Aura Experience een attractief middel tijdens veranderingstrajecten, maar zeker ook een effectief middel. Bij de persoonlijke uitleg van de aurafoto’s haken onze energiecoaches in op uw veranderingstraject. Zij kiezen de woorden zo dat zij uw medewerkers aan het denken zetten en het belang van het veranderingstraject nog eens onderstrepen. Zo bent u van het effect verzekerd.