Workshop ‘Dreamcatchers’

Mooie tradities en legendes verdienen het om van generatie op generatie te worden overgeleverd. Om deze reden heeft Dreamcatcher het op zich genomen om het originele Indiaanse verhaal van Dreamcatcher te vertellen aan iedereen die het horen wil. Maar wel verpakt in een aantrekkelijke workshop.

Talisman

Tijdens de workshop ‘Dreamcatchers’ beleeft u het aloude verhaal van de dromenvanger, die nare dromen kon afwenden en mooie dromen kon aantrekken. Vervolgens maakt u uw eigen Indiaanse dreamcatcher, geheel volgens traditie. U hanteert hierbij een eeuwenoude weeftechniek, precies zoals de Indianen deze gebruikten. Het resultaat? Een exclusieve talisman, voor uzelf of voor een dierbare in uw omgeving die positieve energie en bescherming nodig heeft.

De workshop ‘Dreamcatchers’ doet het goed tijdens personeelsfeesten, familie-events en workshopdagen. De beleving van de legende van Dreamcatcher en de sfeer tijdens de workshop kunnen nog worden versterkt door een optreden van een Indiaanse fluitspeler of een ‘Dream Lounge’ (Zie ‘Relax Acts‘)